HealingHealing & Energibalansering

Allting omkring oss är energi som vibrerar på olika frekvenser och vi är designade för att flödet av energi ska fungera väl. Healing är en metod som renar och balanserar energi i kroppens olika chakran, ökar blodcirkulationen, löser upp blockeringar och aktiverar kroppens förmåga till självläkning. Energibalansering kan hjälpa kroppen att lösa upp fysiska, mentala, känslomässiga och själsliga blockeringar.

Healing på location

Under en session håller jag händerna runt din kropp, samtidigt som jag får till mig information som stödjer din utveckling och din helande förmåga. Handpåläggning har naturliga förklaringar, främst att beröring frigör oxytocin och endorfiner som är smärtstillande och har andra positiva psykologiska effekter. Du som klient ligger eller sitter och slappnar av under sessionen och efteråt stämmer vi av vad som kommit upp.

Distanshealing

Distanshealing är en kraftfull metod som och utgår från ditt eget space (en lugn och tyst miljö rekommenderas.) Under sessionen tonar jag in på ditt energifält för att kanalisera energi och information som är specifik för din nuvarande situation. Efter sessionen stämmer vi av vad som kommit upp. Upplevelsen kan variera från gång till gång och du kan känna av effekt under ett par dagar framåt. Effekten av healing på distans är lika kraftfull som på plats.

Healingens effekt

Oavsett hur mycket du har känt av under sessionens gång, så har energiarbetet satt igång, och du kan känna av effekt under ett par dagar framåt. Effekten av healing är personlig och varierar mycket. Oavsett upplevelse kan du vara trygg i att healingen och energiarbetet har gett dig det du behöver just nu. Effekten av healing och oftast en känsla av lugn och harmoni. Tänk på att alltid dricka vatten efter en session.


Pris

45 min 650 SEK


“Jag är otroligt tacksam över att ha fått chansen att dela energi med Caroline och jag kommer vilja göra det igen. Det var en väldigt fin upplevelse och jag har sedan dess tänkt att vad fint det är att hon har hittat till en plats där en sån här gåva får komma till användning. Från början till slut och uppföljning fick jag ett fint och personligt bemötande.”


“Kan varmt rekommendera Caroline! Hon kunde se sådant som jag är i just nu och lyckades lätta ”trycket” i mina sinnen vilket gjort att jag är mer här och nu och är mer tacksam över vad jag har. Jag upplever också att jag är mer medveten om mina tankar kring livet just nu, lite som att hon förtydligade dem åt mig, vilket har gjort det lättare för mig att bena ut vad jag vill.


“Efter sessionen gav Caroline bra tips och verktyg som jag har nytta av bl a att sätta intentionen. Dagarna efter healingen märkte jag att jag vid några tillfällen noterade mitt egna beteende på ett nytt sätt utan att döma mig själv. Jag kände mig också väldigt balanserad i kroppen och energimässigt efteråt. Intressant eftersom jag inte hade känt att jag var i obalans innan. Men tydligt i balans efteråt. Jag rekommenderar verkligen Caroline som healer om man är intresserad av att jobba med sig själv.”


“Väldigt professionell i sitt sätt att arbeta, bra information, jag fick ett mycket positivt intryck, kändes tryggt.”


Det är fantastiskt att ha fått en andra session med Caroline. Hon är en mycket begåvad healer och jag vill väldigt gärna fortsätta med regelbundna sessioner, dels för att hon har en väldigt förtroendegivande energi men också för att jag känner en faktiskt skillnad efteråt.


Överlag känns det som att energin i min kropp är påfylld och flödar lättare.